Анелия е претърпяла животоспасяваща операция през изминалия уикенд и буквално няколко

...
Анелия е претърпяла животоспасяваща операция през изминалия уикенд и буквално няколко
Коментари Харесай

Шок! Анелия пее в Капките след животоспасяваща операция

Анелия е претърпяла животоспасяваща интервенция през миналия уикенд и безусловно няколко часа, откакто излиза от реанимация, демонстрира извънреден подвиг и се качва на сцената на предаването „ Като две капки вода ”, където имаше тежката задача да обуе кубинките на вокалиста на рок колосите KISS Пол Стенли.

За случилото се разкри сътрудника й от формата Дарин Ангелов, който съобщи в ефира на „ На кафе “, че я поздравява за смелостта и отдадеността й към работата. Той обаче не пожела да разкрие повода, довела до наложителната лекарска интервенция на Анелия. 

От „ Телеграф “ се свързаха с изпълнителката, която съобщи: „ Аз съм мъжко момиче и не желая да мърморя или да се окайвам, а да извърша поставените си задания. За да не потеглят неверни слухове обаче, желая да кажа, че нямам никакъв проблем с гласа си, само че в действителност претърпях интервенция, втора, откогато съм в „ Капките ".

За разлика от първата си намеса в този момент гласовитата брюнетка едвам не изгубва живота си, откакто от спукана киста коремът й се цялостни с кръв.

„ Ако още малко се бях забавила, щях да умра. Благодаря на шефа на Майчин дом проф. Костов и на целия екип за бързата реакция и за това, че избавиха живота ми. Извадиха ми 700 мл кръв от корема. Това е, споделям го за пръв и финален път, тъй като не съм от хората, които се оплакват. Благодаря на Дарко за благите думи “, завършва певицата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР